MINI SVETOPISEMSKI MARATONI 2020


Koliko časa traja branje posamezne Svetopisemske knjige? POVEZAVA

dsc00446Bodimo podobni učencem, ki so dan za dnem so v templju in po hišah neutrudno učili in oznanjali evangelij o Kristusu Jezusu (Apd 5,42).

Se vam zdi, da v vašem občestvu manjka zanosa? Medsebojne povezanosti ali veselja nad življenjem? Ali preprosto želite spodbuditi svoje občestvo k rednemu srečevanju z Božjo besedo?

Maraton je čudovita priložnost, da se skupnost poveže in diha Božjo besedo.

book-1936547__340

Vabimo vas, da se s pogumom odzovete vabilu in v svojem kraju pripravite mini maraton. Prijave zbiramo tukaj. Poslali vam bomo spodbude, navodila, ideje in vse, kar potrebujete, da boste uspešno širili Božjo besedo. Vi pa se samo odprite Svetemu Duhu in gotovo bo vaš maraton obrodil sadove.

Naj vas spodbudim z nekaj vtisi lanskega leta:

“Prvi vtis je bil zelo dober, odzivi tako bralcev kot poslušalcev , tako da ga bomo najbrž izvajali vsake tri mesece v istem terminu.”

“Veroučenci, pa tudi starši, ki so se udeležili mini Svetopisemskega maratona so pridobili lepo izkušnjo brati Božjo besedo iz Svetega pisma. Tudi najmlajši (tretji razred)so lepo prebirali Sveto pismo ter vztrajno spremljali branje ostalih udeležencev. Ugotovili smo, da so se s Svetim pismom nekateri veroučenci prvič srečali, saj so dosedaj brali le tisto s slikami.”

“Bralci so bili različnih spolov in generacij, a vsi zelo navdušeni. Mnoge se je dotaknilo in brali so tudi tisti, ki sicer niso redni bralci. Bilo je čudovito.”

Te zanima, kje vse so mini maratoni potekali januarja 2019?

Seznam mini maratonov po Sloveniji:

 

 

 

 

Organizator Katere dneve in ure bo potekalo branje (datum, ura od – do)? Prostor, kjer se bo bralo Sveto pismo?