Spremljevalni dogodki

Svetopisemske delavnice »Vsako življenje je lepo« ob filmu October Baby

Delite s prijatelji!

Vsako sredo ob 20. uri od 10. oktobra do 7. novembra  v Ksaverijevi dvorani pri sv. Jožefu. Vodi p.Tomaž Mikuš DJ.

Po ogledu filma filma »October Baby«, bomo nadaljevali s štirimi srečanji, ki bodo udeležence popeljala skozi poglavitne teme v filmu. Preko prizorov iz filma, prebiranju svetopisemskih odlomkov in pogovora v skupini se bodo udeleženci poglobili v vprašanje moči skrivnosti, odpuščanja, identitete in izgradnje novega človeka.

Oktober Baby je zgodba o 19 letni Ani. Kljub svoji dinamični, čeprav nekoliko naivni osebnosti, se je Ana vedno počutila kot izobčenka. Vedno  ji je nekaj manjkalo. Globoko v njej je bil zakoreninjen občutek, da nima pravice do obstoja. Najprej je doživela šok ob odkritju, da je posvojena, še bolj pa jo je pretreslo, ko je izvedela, da ji tega niso povedali zato, ker je preživela neuspešen abortus. Željna odgovorov se z nekaterimi prijatelji odpravi na pot, da bi našla svojo biološko mamo.  V iskanju odgovorov pa nepričakovano odkrije upanje, ljubezen in odpuščanje.

Ta spodbujajoči in čudoviti  film, skupaj s študijem Svetega pisma ter pogovori, lahko spremeni vaš pogled na svet, vaše ljubljene in na življenje.

Oznake: Spremljevalni dogodki
Predavanje „Tudi demoni verujejo, a trepetajo“ (Jak 2,15)
Predavanje “Življenje v Svetem duhu”