MaratonNovice

Sodelujte v svetopisemskem maratonu z naslovom “V ljubezni ni strahu”

Delite s prijatelji!

For-Web

Draga sestra, dragi brat v Kristusu!

V tednu med 11. in 18. oktobrom boste imeli tudi letos priložnost preživeti ob Božji besedi v družbi bratov in sester na Svetopisemskem maratonu pri Sv. Jožefu v Ljubljani, ki letos nosi naslov “V ljubezni ni strahu”.

BRANJE V LJUBLJANI: 

O podrobnostih odprtja, zaključka ter spremljevalnih dogodkov vas bomo še sproti obveščali, zaenkrat vas vabimo le, da se k branju pri Sv. Jožefu v Ljubljani prijavite preko seznama branja na naslednji POVEZAVI . (Ko se vam preko zgornje povezave odpre seznam branja, vpišite ime svoje skupine bralcev, s katero boste rezervirali želeni 2-urni termin branja. Za “pokritje” 2-urnega termina zadošča že skupinica štirih bralcev. Ko se vpišete, lahko zaprete zavihek, saj se vpis shrani avtomatsko).

Vabljeni torej, da se kar najprej odločite, in vpišete ime svoje župnije, Cerkve ali druge skupine bralcev v omenjeni seznam.

ORGANIZACIJA “MINI” SVETOPISEMSKEGA MARATONA V VAŠEM KRAJU:
Da pa bogata duhovna hrana ne bi bila na voljo le prebivalcem osrednje Slovenije, vas toplo vabimo, da se nam (ponovno) pridružite in pomagate pripraviti MINI SVETOPISEMSKI MARATON TUDI V VAŠEM KRAJU!

V svoji župniji ali skupnosti se dogovorite, koliko časa bi želeli brati – lahko sta to tudi samo po dve uri; lahko berete zvečer do polnoči, preko cele noči ali pa 24 ur! Izbira je vaša. Koordinator za mini Svetopisemske maratone g. Bojan Doljak ([email protected]; 040/432 475) vam bo na podlagi spodnje prijavnice poslal vse potrebne informacije – kako pripraviti prostor, kako organizirati seznam branja, kako povabiti ljudi, ipd. Prejeli boste tudi plakate.

Letošnji naslov Svetopisemskega maratona nas spodbuja, naj se ne bojimo nekoliko izpostaviti in predlagati, da bi imeli letos maratonsko branje tudi v našem kraju…

Lokalni organizatorji lahko maraton v svojem kraju prijavite do 1. oktobra preko spodnje spletne prijavnice.

Benjamin Siter, Koordinator svetopisemskega maratona

SPLETNA PRIJAVA ZA ORGANIZATORJE “MINI” SVETOPISEMSKIH MARATONOV:

Oznake: Maraton, Novice
Svetopisemski maraton 2015 se je začel
Med vami pa naj ne bo tako!