Maraton

Spremljevalni dogodki Svetopisemskega maratona v petek 8.10.2010

Delite s prijatelji!

19.45 Župnija LJ Podutik (Podutiška 130): Predavanje »Osvoboditev od bremen, za katera niste ustvarjeni«  Predaval bo mag. Zmago Godina, ki je pastor in predsednik uprave Krščanske adventistične cerkve v Republiki Sloveniji, obenem pa je tudi predsednik Društva prijateljev Svetega pisma.

mag.Zmago Godina

Vsako jutro nekje med prvim korakom, ki ga naredimo in zadnjim, ko stopimo skozi vrata svojega doma, vzamemo v roke prtljago, jo naložimo na voziček. Kovček krivde.»Boršo« nezadovoljstva. Nahrbtnik zaskrbljenosti in torbo žalosti. Če k temu dodamo še prtljago osamljenosti, strahu ali dvoma, ni čudno, da smo na koncu dneva utrujeni. Kaj se lahko obrnemo po pomoč?

Kaj če bi se ozrli na Sveto pismo?

20.00 Župnija LJ Fužine (Nove Fužine 23): Predavanje »Sveto pismo v zakonu in družini«, kot osebno pričevanje zakonskega para  Siter; Družina in Življenje.

Življenjsko razmišljanje o tem, kaj nama pomeni Sveto pismo. Kdaj sva se z njim prvič osebno srečala, kako nama pomaga skozi graditi najin vsakodnevni odnos, odnose v družini in izven nje. Kako naju vodi skozi stiske in preizkušnje ter kako naju nagovarja k dejavnemu delu v Cerkvi.

Oznake: Maraton
Kaj Jezus Kristus pomeni meni?
Bogastvo Božje milosti