NovicePremišljevanja

Dober boj sem izbojeval, tek dokončal, vero ohranil (2 Tim 4,7)

Delite s prijatelji!

Zaupajte vanj ob vsakem času, o ljudstvo, pred njim izlivajte svoja srca! Bog nam je zatočišče. (Ps 62, 9)

Ljubi Bog, hvala Ti, da si tako čudovito povezal Slovenijo z Nitjo svoje Besede. Hvala Ti za darove in raziskujoče ume tehnikov in ostalih članov ekipe, ki so budno spremljali kje se lahko pojavijo težave in iskali rešitve. Ponoči in podnevi.

Gospod je Bog, On nas razsvetljuje; povežite se v praznični sprevod z vejicami, vse do rogov oltarja. (Ps 118, 27).

Hvala Ti Gospod, ker si navdihoval naše bralce, ker si jim govoril na srce. Pretekli teden je »oranžni« You Tube kanal mnogim predstavljal prostor srečevanja. S Teboj in z brati in sestrami, ki so z gorečo ljubeznijo in predanostjo brali Božjo Besedo in tako ustvarjali skupno »ognjišče«, dom v katerem smo se srečevali ob vsakršni uri. Hvala Ti Gospod za skoraj 1000 bralcev, ki so iz ure v uro tkali Nit Tvoje Besede! Hvala Ti za še tolikokrat več poslušalcev, ki so odpirali svoja srca in se bodo tudi v prihodnje povezovali na strani, na katerih so sledi Svetopisemskega maratona.

Bog je zatisnil oči nad časi, ko so ljudje tavali v nevednosti; zdaj pa naroča, naj se vsepovsod vsi spreobrnejo. (Apd 17,30)

Nagovori nas. Daj da bomo slišali in hodili s Teboj, ki hodiš med nami! Hvala Ti Gospod za vse naše Goste, ki so prežeti s Tvojim duhom! Zagotovo si, tako preko Božje Besede kot preko njihovih pričevanj delal čudeže in direktno nagovarjal mnoge, Gospod. Hvala Ti, Gospod in slava!

Odprite mi vrata pravičnosti, stopil bom skoznje, zahvalil se bom Gospodu. (Ps 118, 19)

Oznake: Novice, Premišljevanja
Zadnji teden januarja je tekla vsa Slovenija
Navodila za bralce