NoviceSveto pismo

Doniraj in omogoči Božji besedi, da se širi

Delite s prijatelji!

Svetopisemski maraton je brezplačen d9-13-15-(Full)ogodek, ki ga omogoča mnogo prostovoljcev in pa seveda vi, dragi ljubitelji Božje besede. Z vašim darom nam namreč omogočite, da spodbujamo in širimo maraton po več kot 50 krajih v Sloveniji. Zaradi vašega prispevka se glasno branje Božje besede širi že deveto leto zapored. Hvaležni vam bomo za vsak vaš dar. 

Svetopisemskemu maratonu lahko pomagate na več načinov.

  1. Podprete nas lahko z donacijo preko PayPala. [wpedon id=3723]
  2. Z darom v višini vsaj 10 EUR lahko na branju, dogodkih ter prizoriščih “mini” svetopisemskih maratonov odnesete domov čudovit plakat s svetopisemskim citatom in motivom slovenske krajine. Izbirate lahko med tremi različnimi motivi. Seveda lahko plakat vzamete tudi brezplačno.
  3. Drugi način je, da svoj dar nakažete na TRR društva Svetopisemska družba Slovenije: SI56 0208 5001 0473 552, sklic SI12 9100202010000.
  4. Če pa želite na svoj dom prejeti položnico z izpolnjenimi zgornjimi podatki, prosimo izpolnite naslednjo prijavnico. V tem primeru vas bomo tudi v prihodnje obveščali o naših pobudah za širjenje kulture branja Svetega pisma.

Oznake: Novice, Sveto pismo
Kratka premišljevanja letošnjega gesla, 1. del
Rad sem nepopolno orodje v Božjih rokah