Novice

Rad sem nepopolno orodje v Božjih rokah

Delite s prijatelji!

Preberite razloge članov pripravljalne ekipe, da za Svetopisemski maraton darujejo svoj čas in talente

20150831_184041_HDR _01

 

Pri organizaciji SP maratona sodelujem, ker sem vsakič znova ganjen nad navdušenci po celotni Sloveniji, ki druge vnemajo tako, da sami gorijo. Kjer je ogenj, tam je toplo in svetlo. Rad sem nepopolno orodje v Božjih rokah, On daje ponas rasti in goreti…

Bojan, koordinator Mini svetopisemskih maratonov

Pri Svetopisemskem maratonu zelo rad sodelujem ker ta dogodek povezuje kirstjane vseh denominacij po Sloveniji; ker je super biti del nečesa, kar ne le povezuje, ampak tudi vnaša Božjo besedo v življenja ljudi; ker tako lahko talente, ki mi jih je Bog dal, usmerim za širjenje Njegove besede preko oblikovanja plakatov, fotografije itd.

Matic, grafični oblikovalec

Na Svetopisemskem maratonu sodelujem zato, ker smo osredotočeni na Boga, ki govori. Poslušanje besed, ki izhajajo od Boga, nam vlivajo (za)upanje, da lahko nagovori vsakega v vsakem trenutku in v vseh okoliščinah.

Peter, koordinator sodelovanja Cerkva

Svetopisemski maraton mi pomeni upanje, da bo Beseda prenovila nas in domovino, pomeni mi pravico, da pride v javne ustanove in postane vir modrosti za mnoge, ki odločajo! Ker sem učiteljica še posebej mislim na učence in dijake. Naj končno vsak otrok pozna svetopisemske zgodbe!

Magda, so-koordinatorka branja v Ljubljani

Na Svetopisemskem maratonu sodelujem, ker me vedno znova očara lepota druženja med različnimi kristjani. Različnost, ki bogati.

Tanja, koordinatorka otvoritvenega dogodka

Oznake: Novice
Doniraj in omogoči Božji besedi, da se širi
Pomagajte Svetopisemskemu maratonu!