Spremljevalni dogodki

Gospel koncert zbora Bee Geesus in Nuške Drašček

Delite s prijatelji!

Zbor Bee Geesus in Nuška Drašček bosta v nedeljo, 14. oktobra s začetkom ob 17 uri izvedla gospel koncert ob zaključku letošnjega Svetopisemskega maratona z naslovom “…Ne boj se, samó veruj!”
Zbor je na maratonu sodeloval že v prejšnjih letih, ko je s skupino Študentfuter izvedel Večer slavljenja, nastopil na Mesarskem mostu in na zaključni prireditvi leta 2010. Prav tako so člani zbora sodelovali pri branju Besede.
Gost letošnje zaključne slovesnosti bo škof Jamnik, ki bo ob zaključku Svetopisemskega maratona povabil k sodelovanju v kampanji Berem Besedo.

A cappella gospel zbor Bee Geesus je z Nuško Drašček prvič sodeloval na lanski izvedbi velikega dobrodelnega koncerta Gospel d.d., katerega nosilec je, vtisi obiskovalcev nedavnega skupnega koncerta na Viru pa so še sveži.
Na koncertu na Viru je vsak od izvajalcev izvedel polovico koncerta, vrhunec pa je Gospel večer dosegel ob skupnih izvedbah dobrih starih gospel standardov, ki bodo prav zagotovo navdušili tudi tokrat.

Koncert z zaključno slovesnostjo bo potekal v Duhovnem središču sv. Jožefa (Ulica Janeza Pavla II. 9 v Ljubljani) s začetkom ob 17. uri. Vstop na prireditev je brezplačen. Vabljeni!

Oznake: Spremljevalni dogodki
Navdušujoči odzivi lanskih bralcev
Predavanje “Ali razumeš, kaj bereš?”Razumevanje Stare zaveze