NoviceUncategorized

Pomagajte Svetopisemskemu maratonu!

Delite s prijatelji!

Svetopisemski maraton je brezplačen d9-13-15-(Full)ogodek, ki ga omogoča mnogo prostovoljcev in pa seveda vi, dragi ljubitelji Božje besede. Z vašim darom nam namreč omogočite, da spodbujamo in širimo maraton po več kot 50 krajih v Sloveniji. Zaradi vašega prispevka se glasno branje Božje besede širi že deveto leto zapored. Hvaležni vam bomo za vsak vaš dar. 

Svetopisemskemu maratonu lahko pomagate na več načinov.

  1. Z darom v višini vsaj 10 EUR lahko na branju, dogodkih ter prizoriščih “mini” svetopisemskih maratonov odnesete domov čudovit plakat s svetopisemskim citatom in motivom slovenske krajine. Izbirate lahko med tremi različnimi motivi. Seveda lahko plakat vzamete tudi brezplačno.
  2. Drugi način je, da svoj dar nakažete na TRR društva Svetopisemska družba Slovenije: SI56 0208 5001 0473 552, sklic SI12 9100202010000.
  3. Če pa želite na svoj dom prejeti položnico z izpolnjenimi zgornjimi podatki, prosimo izpolnite naslednjo prijavnico. V tem primeru vas bomo tudi v prihodnje obveščali o naših pobudah za širjenje kulture branja Svetega pisma.

 


Preberite razloge članov pripravljalne ekipe, da za Svetopisemski maraton darujejo svoj čas in talente:

20150831_184041_HDR _01

 

Pri organizaciji SP maratona sodelujem, ker sem vsakič znova ganjen nad navdušenci po celotni Sloveniji, ki druge vnemajo tako, da sami gorijo. Kjer je ogenj, tam je toplo in svetlo. Rad sem nepopolno orodje v Božjih rokah, On daje ponas rasti in goreti…

Bojan, koordinator Mini svetopisemskih maratonov

Pri Svetopisemskem maratonu zelo rad sodelujem ker ta dogodek povezuje kirstjane vseh denominacij po Sloveniji; ker je super biti del nečesa, kar ne le povezuje, ampak tudi vnaša Božjo besedo v življenja ljudi; ker tako lahko talente, ki mi jih je Bog dal, usmerim za širjenje Njegove besede preko oblikovanja plakatov, fotografije itd.

Matic, grafični oblikovalec

Na Svetopisemskem maratonu sodelujem zato, ker smo osredotočeni na Boga, ki govori. Poslušanje besed, ki izhajajo od Boga, nam vlivajo (za)upanje, da lahko nagovori vsakega v vsakem trenutku in v vseh okoliščinah.

Peter, koordinator sodelovanja Cerkva

Svetopisemski maraton mi pomeni upanje, da bo Beseda prenovila nas in domovino, pomeni mi pravico, da pride v javne ustanove in postane vir modrosti za mnoge, ki odločajo! Ker sem učiteljica še posebej mislim na učence in dijake. Naj končno vsak otrok pozna svetopisemske zgodbe!

Magda, so-koordinatorka branja v Ljubljani

Na Svetopisemskem maratonu sodelujem, ker me vedno znova očara lepota druženja med različnimi kristjani. Različnost, ki bogati.

Tanja, koordinatorka otvoritvenega dogodka

Pri Svetopisemskem maratonu sem zato, da lahko tudi preko spletnega radia ljudem širimo božjo besedo in da je ne zadržimo samo v kapeli. Tudi sam sem zaradi naloge tehnika,ki skrbi za prenos branja preko spleta, tudi toliko bolj povezan s Svetim Pismom, kar me dodatno napolni z Božjo energijo.

Matija, koordinator spletnega prenosa in snemalec spremljevalnih dogodkov

Pri Svetopisemskem maratonu sodelujem zato, ker je On, ki je Beseda sama, v moje srce zapisal neizbrisno sled Ljubezni. Vzljubila sem ga, zato ga iščem tudi z dotiki prebranih Besed in ko ga najdem, me vedno znova preseneti, navduši, očara, opogumi, razsvetli… To preobilje prejetega me žene in nagovarja, da podarim naprej, da želim vsem to izkušnjo. Enostavno, ne morem, da ne bi. In ko skupaj prebiramo in poslušamo Besedo, postane kri našega skupnega Telesa in nam daje življenje, razkriva resnico in kaže pot. Uresničuje se Jezusova želja, da bi bili vsi eno v Njem.

Karmen, koordinatorka spremeljevalnih dogodkov

Oznake: Novice, Uncategorized
Mini svetopisemski maraton v Slovenj Gradcu
V nedeljo, 18. 10. ob 17h vabljeni na zaključek Svetopisemskega maratona