Uncategorized

Pridružite se nam pri promocijskem teku!

Delite s prijatelji!

Marathon-Runner-320x180V želji, da bi za letošnji Svetopisemski maraton izvedelo čim več ljudi, organiziramo v soboto, 10. oktobra, promocijski tek po ožjem središču Ljubljane.

K sodelovanju vabimo prostovoljce, ki bi med 10. in 12. uro (s postanki!) tekli po označeni poti, pa tudi prostovoljce, ki bi na petih postajah ob prihodu tekačev delili letake mimoidočim. Ekipa tekačev (potrebujemo vsaj osem prostovoljcev, če nas bo več, pa še bolje) bo nosila pripete štartne številke, na katerih pa bo namesto številke natisnjena velika črka. Ko se bo osem tekačev ustavilo in postavilo v vrsto, bodo njihove črke sestavile na sprednji strani besedo LJUBEZEN, na hrbtni pa ALI STRAH (geslo letošnjega Svetopisemskega maratona je namreč “V ljubezni ni strahu”).

Morebitni s pomanjkanjem kondicije povezani strahovi so odveč! Pomembno je, da mimoidočim posredujemo informacijo o prihajajočem Svetopisemskem maratonu!

Na vsaki od petih postaj bosta po dva pomočnika ob prihodu tekačev in njihovi postavitvi v LJUBEZEN v pojasnilo delila letake Svetopisemskega maratona. Predvideni postanki so naslednji:

1. Mesarski most
2. Prešernov trg
3. Čevljarski most
4. Kongresni trg
5. Slovenska cesta (med Namo in Pošto).

Promocijski tek bo torej potekal v soboto, 10. oktobra od 10:00 do 12:00.

Zbor vseh sodelujočih in kratka priprava na tek bosta ob 9:00 na sedežu Svetopisemske družbe (Ulica Janeza Pavla II. 13).

K sodelovanju se prijavite preko spodnje spletne prijavnice do vključno 3. oktobra.

V želji, da na drugačen, igriv in zanimiv način opozorimo mimoidoče someščane na Svetopisemski maraton in jih povabimo k srečanju z živo Besedo, upamo, da se nas zbere čim več.

Toplo vabljeni v naše tekaške in navijaške vrste!

Oznake: Uncategorized
Razstava unikatne keramike “V ljubezni ni strahu”
V ljubezni ni strahu – razmislek o letošnji temi