lokalnoMaratonSpremljevalni dogodki

Utrinki srede in četrtka

Delite s prijatelji!

Ta dva dneva je oživljena oživljajoča Beseda dobila številne nove glasove in obraze. Dež nas na ulici sicer ni onemogočil (razen kamere, zato so fotografije četrtka slabše), pred nami pa so se tokrat zaustavili predvsem ljudje, ki so slišali in prepoznali Besedo ter jih je nagovorila in prijetno presenetila.
Maratonski utrinki 2013 - sreda in četrtek v Lj – Google Chrome 11.10.2013 235207
Na lokalni ravni je ta dva dni potekalo 21 Mini maratonov, med njimi ne vsi tako “mini”, ampak kar 24-urni.
Fotogalerija na Facebook strani vsebuje še posnetke iz Radeč. Še dan pred svojim Mini maratonom so bili pogumno zastopani na “velikem” maratonu v Ljubljani, naslednji večer pa v svojem kraju.

Dijaški Dom Ams – Google Chrome 11.10.2013 235808V živi Besedi in barvah so se na Mini maratonu izkazali tudi mladi iz Gimnazije Antona Martina Slomška.

IMG_6383Na sredinem večernem predavanju Petra Novaka smo razmišljali o novi vladavini – o Božjem kraljestvu ljubezni, v katerega nas Bog kliče. Predavatelj je udeležence najprej vključil v predavanje z razdeljenimi svetopisemskimi odlomki, v drugem delu pa je praktično vsak zastavil vsaj eno vprašanje in skupaj smo prisluhnili Duhu, ki nam govori po Besedi in človeškem razmisleku.

VIDEO: klikni

Četrtkovo Predavanje patra Vilija Lovšeta nam ustvarja “povezave” na Božjo ljubezen, ki je največja:

Zloženka SPM_2013_final.pdf - Adobe Reader 2.10.2013 140930

Središčna tema krščanstva je razodetje Očetove ljubezni do slehernega človeka v Jezusovi velikonočni daritvi. Ali je naš odgovor na to ljubezen bolj v dejanjih kakor v besedah in izhaja iz odločitve?

VIDEO: klikni

Oznake: lokalno, Maraton, Spremljevalni dogodki
Dogajanje v petek
Worship maraton – tri izkušnje slavilne glasbe v dveh dneh!