KoncertMaratonNoviceSpremljevalni dogodki

Worship maraton – tri izkušnje slavilne glasbe v dveh dneh!

Delite s prijatelji!

V sklopu svetopisemskega maratona vas vabimo tudi na “Worship maraton”, saj želimo Boga ljubezni slaviti tudi z glasbo – in to kar dva dni zapored.

1. Koncert svetovno znanih Matta Redmana in Martina Smitha v Zagrebu

God's great dance floor plakatV petek, 11. oktobra bomo imeli priložnost doživeti edinstveno izkušnjo slavljenja v Zagrebu, kjer bosta v »Tvornici kulture« ob 20. uri nastopila svetovno znana Matt Redman in Martin Smith na koncertu v okviru turneje »God’s great dance floor«. Izpred sv. Jožefa v Ljubljani se bomo podali ob 16.30 uri z avtobusom za ugodno ceno 20 EUR. Prijave sprejema Matija Marinček na e-naslovu: [email protected], informacije pa daje na telefonski številki 040/244 231.

2. Srečanje voditeljev in ljubiteljev slavljenja

Nada Žgur
Nada Žgur

V soboto, 12. oktobra se ob 15. uri v duhovnem središču Sv. Jožefa na Poljanah v Ljubljani (prostori MIC-a v kleti)  srečamo krščanski glasbeniki, voditelji in ljubitelji slavljenja, si podelimo izkušnje in skupaj odkrivamo svetopisemske temelje slavljenja Boga. Srečanje bo primerno tudi za »začetnike«, praktične delavnice pa bodo vodili člani skupine Svetnik in Nada Žgur! Skupaj se bomo vstopali v držo slavljenja iz vidika srečanja z Bogom po njegovi Besedi, o čemer bosta spregovorila tudi generalni tajnik Svetopisemske družbe Slovenije Matjaž Črnivec in primorski duhovnik Tomaž Kete. V praktičnih delavnicah se bomo učili skupnega igranja instrumentov, kitarskih in vokalnih tehnik. Prijave sprejemamo preko obrazca, prispevek za izvedbo delavnice znaša 20 EUR, vsak naslednji član iste zasedbe pa ima 50% popust. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami!

NOVO!

Celoten program delavnic:

Program Worship maratona z delavnicami slavljenja
Program Worship maratona z delavnicami slavljenja

Urnik popoldneva si lahko snamete v Word obliki: Worship maraton-program-delavnic.

3. Večer slavljenja za vse!

svetnik_stuk_dec10-01
Skupina Svetnik

Ob 20. uri se srečamo v cerkvi sv. Jožefa, kjer bomo z akustičnim slavljenjem vstopili v Božjo prisotnost ob glasbi skupin Svetnik, Skromni band in Odsev. Vstop je seveda brezplačen, povabite pa tudi svoje prijatelje! Ob koncu slavljenja bodo najbolj vztrajni povabljeni, da ob branju Božje besede »po maratonsko« vztrajajo še do polnoči!

Logotipi soorganizatorjev

Podelite s prijatelji na Facebooku:

Pasica za Worship maraton na Facebook-u
Pasica za Worship maraton na Facebook-u
Oznake: Koncert, Maraton, Novice, Spremljevalni dogodki
Utrinki srede in četrtka
Pogovorni večer o Božji ljubezni